PS-ja në Tiranë, dega më e shpartalluar

PS-ja në Tiranë, dega më e shpartalluar

Socialistëve të Elbasanit u thashë se lidershipi i PS-së e ndan partinë siç ndan institucionet e shtetit në çifligje ku sundon njëri a tjetri, ndërsa socialistët e thjeshtë janë vetëm për të bërë vota, as nuk dëgjohen, as nuk ndihmohen, as nuk pyeten dhe as nuk respektohen. Ata nuk zgjedhin. Ata vetëm urdhërohen. U solla atyre shembullin e takimit të liderëve të PS-së me drejtuesit e fushatës elektorale në Vlorë, ku u ankuan se kryetari i partisë dhe drejtuesit e tjerë, Andueli me shokë merren me intriga e thashetheme dhe nuk punojnë. Por burimi nga përhapet në parti kultura e intrigave, thashethemeve, shpifjeve dhe thikës pas shpine, është udhëheqja e Partia Socialiste në qëndër, është kupola e partisë dhe qeverisë.

0

Leave a Reply