Kokëdhima: Vrasja e Ivanoviç është një akt i rëndë kundër interesave të Kosovës.

Kreu i partisë ZGJIDHJA, Koço Kokëdhima, deklaroi në një reagim në twitter se Vrasja e Ivanoviç është një akt i rëndë kundër interesave të Kosovës. “Vrasja e Ivanoviç është një akt i rëndë kundër interesave të Kosovës. Populli shqiptar dhe ai serb janë më të zgjuar se ata që duan të bëjnë përfitime nga kjo lojë e ndyrë dhe e rrezikshme!”-u shpreh Kokëdhima.

2

Leave a Reply